Global GS-95 Ostekniv

Stål., 10,5 cm
NOK 869,00

Global GKS-210 Kjøkkensaks

Stål., 24 cm
NOK 999,00

Global GNS-05 Tomatkniv

Stål., 12,5 cm
NOK 899,00

Global

GLOBAL-utstyr med skjulte talenter

Matlaging og gastronomi er to av tidens største trender, og det har gjort kjøkkenområdet kult! Vi har et stort fokus på tilbehør til kjøkkenet og skaffer gjerne gourmetutstyr som passer til alle formål, men kjøkkenets basisredskaper skal også være i orden. Som en hyllest til kjøkkenets klassikere lanserer GLOBAL denne høsten et nyskapende bidrag med to uunnværlige redskaper: Saksen og Ostekniven. Begge nyhetene er laget i GLOBALs kjennemerke, Cromova 18-stålet, og har innebygde ekstrafunksjoner: Saksen både knekker nøtter og åpner lokk, mens ostekniven passer til alle ostetyper, både de myke og de harde.

Global Saks (L: 21 cm) og Global Ostekniv (L: 10,5 cm) koster hhv. 999,00 kr og 869,00 kr (veil.) og er i butikkene fra starten av september 2016.

Global serien er også tilgjengelig her: 
»   Gå til GLOBAL
»   GLOBAL-utstyr med skjulte talenter

Global

Et hakk bedre til tomater

I mer enn 30 år har GLOBAL vært en del av det moderne kjøkkenet og stilt skarpt på all verdens råvarer, alt etter årstid og aktuelle matvaretrender. Sprø, vitaminrike grønnsaker er alltid i sesong – både i verdenskjøkkenet og det nordiske kjøkkenet – og det inspirerer nå til en helt spesiell nyhet til knivblokken. En tomatkniv med taggete blad legges til sortimentet av kniver i serien Global NI. Den lille, smidige kniven skjærer enkelt gjennom skinnet og skiver den smakfulle grønnsaksfavoritten til salater, tomatsaus, chutney og hjemmelaget pizza – helt uten sprutende kjerner.

Selv om GLOBAL NI-tomatkniven er dedikert til grønnsaksskuffen, kan høstens nyhet også med fordel brukes i fruktriket. Her blir mykere frukter med "motstandsdyktige" overflater, som kiwi, mango og fersken, enkle å få hull på og skjære i passende stykker takket være tomatknivens taggete blad.

GLOBAL NI Tomatkniv (L: 12,5 cm) koster 899,00 kr og er butikkene fra starten av september 2016.

Global serien er også tilgjengelig her: 
»   Gå til GLOBAL NI
»   Et hakk bedre til tomater

 

 

 

 

VI BRUKER COOKIES X