PRESSEMELDINGER

GLOBAL

Her finner du de siste pressemeldingene om nye produkter fra GLOBAL og GLOBAL SAI serierne. 

»   Gå til pressekontakt
»   Få tilgang til vår mediedatabase

GLOBAL med nyheter til kjøkken og servering

Høsten 2017

I det nordiske kjøkkenet står lokale, sesongbaserte råvarer sentralt. Det har gjort salaten med sine utallige variasjonsmuligheter høyaktuell. Om du foretrekker å krydre salaten med kål, nøtter, bær, røtter eller frukt, er riktig salatutstyr uunnværlig. Derfor lanserer GLOBAL et nytt salatsett med nordisk look and feel i japansk rustfritt stål. Sortimentet styrkes dessuten med en universal tretrinns knivsliper som både passer til de ikoniske GLOBAL-knivene og til alle de andre yndlingsknivene i skuffen.

Læs mere her:
»   GLOBAL med nyheter til kjøkken og servering

 

Et hakk bedre til tomater

Høsten 2016

I mer enn 30 år har GLOBAL vært en del av det moderne kjøkkenet og stilt skarpt på all verdens råvarer, alt etter årstid og aktuelle matvaretrender. Sprø, vitaminrike grønnsaker er alltid i sesong – både i verdenskjøkkenet og det nordiske kjøkkenet – og det inspirerer nå til en helt spesiell nyhet til knivblokken. En tomatkniv med taggete blad legges til sortimentet av kniver i serien Global NI. Den lille, smidige kniven skjærer enkelt gjennom skinnet og skiver den smakfulle grønnsaksfavoritten til salater, tomatsaus, chutney og hjemmelaget pizza – helt uten sprutende kjerner.

Les mer her:
»   Et hakk bedre til tomater

 

GLOBAL-utstyr med skjulte talenter

Høsten 2016

Matlaging og gastronomi er to av tidens største trender, og det har gjort kjøkkenområdet kult! Vi har et stort fokus på tilbehør til kjøkkenet og skaffer gjerne gourmetutstyr som passer til alle formål, men kjøkkenets basisredskaper skal også være i orden. Som en hyllest til kjøkkenets klassikere lanserer GLOBAL denne høsten et nyskapende bidrag med to uunnværlige redskaper: Saksen og Ostekniven. Begge nyhetene er laget i GLOBALs kjennemerke, Cromova 18-stålet, og har innebygde ekstrafunksjoner: Saksen både knekker nøtter og åpner lokk, mens ostekniven passer til alle ostetyper, både de myke og de harde.

Les mer her:
»   GLOBAL-utstyr med skjulte talenter

 

Alle gode ting er tre

Høsten 2015

De karakteristiske Global-produktene i japansk samuraistål hører til blant verdens mest populære kjøkkenredskaper. Hippe husmødre og moderne, gastronomi-interesserte menn er fans av serien, som strekker seg fra knivskuffen til redskapsskuffen og har topp ytelse for øyet. For intet kjøkken er komplett uten godt utstyr. Denne høsten rir Global på den grønne bølgen og lanserer en ny universalskreller med utskiftbart blad og 3-i-1-funksjon som kan klare alt fra gulrøtter til finstrimlet julienne.  

Les mer her:
»   Alle gode ting er tre

 

Smakfull nyhet fra Global

Høsten 2015

Global er kjent for sin stålsatte skjæreevne i kjøkkener over hele verden, både de profesjonelle og de private. Denne høsten tar den ikoniske knivfabrikanten skrittet fra det profesjonelle kjøkkenet og enda videre med introduksjonen av en ny ”amuse-bouche”-skje, tiltenkt fantastiske munnfuller av enhver art på menyen i hjemmerestauranten. Med skjeen serveres både salt og søtt, og den attraktive prisen på 129 kroner gjør samtidig amuse-bouche-skjeen til den perfekte gave til amatørkokken som har alt.

Les mer her:
»   Smakfull nyhet fra Global

 

Helt i fisk

Forår 2015

I mere end 30 år har Global været del af det moderne køkken og stillet skarpt på alverdens råvarer fra grøntsager og kød til fugl og fisk. I Norden er fisk og skaldyr en fast del af menuen til både hverdag og gæster, og derfor sætter Global nu særligt fokus på ”alt godt fra havet”. Nyt i Global sortimentet er en skaldyrskniv og en skaldyrsgaffel samt en kød- og fiskekniv, der skærer igennem næsten alt.

Les mer her:
»   Helt i fisk

Stålsatt design gjennom tre tiår

Høsten 2014

Lenge før det ble trendy å snakke om "kjøkkengadgets" og "designkniver", har Global representert det ypperste innen knivkunst. I 2014 runder den ikoniske knivserie 30 år med uendret popularitet. Jubileet markeres med en kokkekniv i begrenset opplag og et knivsett til en fordelaktig fødselsdagspris i tillegg til tre nye design – sushikniv, universalkniv og grønnsakskniv. Alle nyhetene har fått et nytt, buet skaft som sikrer Global enda bedre ergonomi og mange år som favoritt i kjøkkenskuffen.

Les mer her:
»   Stålsatt design gjennom tre tiår

kokkeknive, køkkenknive, urteknive fra Globalknive, Global GF-33 Kokkekniv, Pro,

Gastronomigadget i luksusklassen fra Global

Høsten 2014

Global er verdenskjent for sine ikoniske kniver i japansk samuraistål, men den anerkjente produsenten har naturligvis også tenkt på annet utstyr som kreves på kjøkkenet. Denne høsten kommer Global med en stålsatt håndsrekning til grønnsaksskuffen, med en ny hakkekniv som snitter krydderurter like skarpt som den kutter frisk frukt og grønt. Urtehakkeren har naturligvis Globals signaturmønster i håndtaket og får følge av en ny hendig skreller til rotfrukter, epler og annet grønt med et funksjonelt, sidevendt skjær.

Les mer her:
»   Gastronomigadget i luksusklassen fra Global

 

GLOBAL SAI – ny sublim knivserie fra GLOBAL

Høsten 2013

GLOBALS ikoniske knivserie kan i år feire tretti års fødselsdag, men det er på ingen måte noen metalltretthet å spore i Komin Yamatas verdensberømte design! Tvert imot markerer GLOBAL jubileet med lanseringen av en ny søsterdesign – GLOBAL SAI. Som resten av serien er den kompromissløs på funksjon, estetikk og ergonomi, samtidig som den søker enda lenger tilbake – til de legendariske samuraitradisjonene som utgjør GLOBAL-merkets DNA.

Les mer om Global SAI kolleksjonen her:
»   GLOBAL SAI – ny sublim knivserie fra GLOBAL (Word-dokument)

Global SAI brødkniv fra Global Knive, design, skarp, stilrent, kokkekniv, køkkenkniv
VI BRUKER COOKIES X