Nyheter hos Global

Visjonen bak GLOBAL-kniven oppsto i Yuzo Watanabes bevissthet på begynnelsen av 1980-tallet. Han ville skape en kniv i ett stykke rustfritt stål. 

Det ligger i den japanske håndverkerens mentalitet, shokunin, at han vier livet sitt til håndverket. Akkurat som alle andre japanske håndverkere perfeksjonerer knivmakeren teknikken sin i takt med den gradvise personlige modningen. I denne langstrakte prosessen finnes ingen snarveier. Her blir arbeid og håndverk med tiden til kunst – og til et levd liv. Tradisjonelle japanske kniver er fremstilt i stål med et høyt karboninnhold. Ikke bare på grunn av materialets fremragende egenskaper når det brukes korrekt, men også på grunn av den japanske hengivenheten til tradisjonen – japanske knivmakere har i århundrer arbeidet med stållegeringer med høyt karboninnhold. Dette bidrar til en pålitelig styrke, en spesiell hardhet og en fin kant med unik skarphet. 

GS-107 Pinsett

AW19 Pincet 500X500px

Er du en vaskeekte matentusiast? Da må du få fatt i GS-107 Pinsett. Denne pinsetten i rustfritt stål gjør det enkelt for deg å arbeide med kjøtt og grønnsaker i kjøkkenet.

Matpinsetten er funksjonell og enkel å arbeide med, og designen sikrer deg et godt grep om matvarene når du vender kjøtt eller grønnsaker på pannen eller anretter dem på en tallerken. Pinsetten er designet med et ergonomisk korrekt og hygienisk stålhåndtak som ligger godt i hånden. Og så kan du bruke den både innendørs og utendørs når tiden er kommet for å sette i gang årets grillsesong.

Kjøp pinsetten her

 

GS-109/AN Santoku-kniv

AW19 GS 109 500X500px

GLOBALs 35-årsjubileum markeres med denne santoku-kniven som er inngravert med jubileumslogoen vår.

Santoku-kniven er laget i CROMOVA 18 rustfritt stål og med et skjæreblad som er bredt og buet. Det gir deg en kniv som skjærer i perfekt vuggende bevegelser, og det er en av grunnene til at denne kniven er spesielt godt egnet når du skal hakke eller snitte grønnsaker til middagen. Santoku-kniven måler 13 cm og har det velkjente skaftet som gir deg et solid grep om kniven, slik at du alltid er sikret full kontroll.

Kjøp Santoku-kniven her

 

Skiller

G-96/AN Kokkekniv grantonskjær

AW19 G 96 500X500px

GLOBALs 35-årsjubileum markeres med denne kokkekniven som er inngravert med jubileumslogoen vår.

Santoku-kniven er laget i CROMOVA 18 rustfritt stål og har grantonskjær, noe som skaper luft mellom kniven og maten den skal skjære eller snitte i, slik at det som ellers ville feste seg til bladet, slipper lett. På den måten blir det mulig å skjære helt tynne skiver av grønnsaker, kjøtt og fisk.

Kjøp kokkekniven her

 

G-100/AN Kokkekniv

AW19 G 100 500X500px

GLOBALs 35-årsjubileum markeres med denne kokkekniven som er inngravert med jubileumslogoen vår.

Kniven er produsert i CROMOVA 18-stål, som har et ekstra høyt karboninnhold. Det gir deg en kokkekniv som har sin inspirasjon fra det japanske kjøkken, og gjør at du enkelt kan arbeide med kniven på forskjellige måter. CROMOVA 18-stål sørger også for at knivens skarphet bevares og at den kan slipes skarpere dersom du ønsker det. 

Kjøp kokkekniven her

 

Skiller

G-9638106/AN Knivsett

AW19 Knivsaet 996X500px

GLOBALs 35-årsjubileum markeres med dette knivsettet med tre essensielle kniver.

Med 35 års kvalitet og førsteklasses arbeid fra GLOBAL kan vi nå presentere deg for deres knivsett i stål. Her får du tre kniver i den klassiske designen i toppklasse. Dette knivsettet er en del av jubileumsserien, og de har derfor en unik jubileumsinngravering. Knivene er det perfekte settet til kjøkkenet, og du får en kokkekniv på 19 cm med grantonskjær, en 14 cm brødkniv og en 9 cm urtekniv. Grantonskjæret sørger for at det er luft mellom kniven og maten som du skal arbeide med. Det betyr også at du får et knivsett som alltid vil slippe matvarene lett og gi deg mulighet for å arbeide så presist og enkelt som mulig. 

Kjøp knivsettet her

 

Skiller

VI BRUKER COOKIES X